Jakbyś wypłacił wypłatę dzień wcześniej to by twojej firmie ubyło pieniędzy?
pracownicy u mnie w firmie zarabiają dobrze, lub bardzo dobrze, dostają premie, nagrody, prezenty na święta, służbowe telefony bez limitów, mają najnowocześniejszy sprzęt do pracy, zwracamy kasę za ubranie itd... i oni generalnie są bardzo zadowoleni... jedynie PIP dopatrzył się wyzysku pracownika że się raz w w ciągu pięciu lat zdarzyło spóźnić z przelewem - a winny system który po prostu w żadnym banku przelewu nie zrobi w sobotę do innego banku - Kara się należała.
Zamieszczone przez AdamB
Tak w 50% masz rację, bo dzięki ludziom Ty zarabiasz.
No ale ja bez tych ludzi też bym zarabiał - a oni bez tej firmy już nie koniecznie ;-)
Witam,
Tydzień temu klimatyzacja w mojej Octavi II 1.9TDI 105KM po prostu przestała działać. Przejrzałem forum i znalazłem, że szczotka w mniejszym silniku może być zawieszona. Rozebrałem więc silnik i faktycznie szczotka była zawieszona. Problem usunąłem, sprawdziłem podłączając bezpośrednio 12V na zaciski silnika. Mały silnik jest teraz sprawny na 100%. Ale klima dalej nie działa. Pojechałem więc zobaczyć jakie mam ciśnienie w klimatyzacji. Wszystko niby jest ok.
Podłączyłem więc Vag-a i ukazał się następujący błąd: Czy ktoś może pomóc co jest uszkodzone lub gdzie mógł bym znaleźć
Komentarz